Никотин – при никотинова зависимост

Пластири “Никотин” – при никотинова зависимост

Пластирите не съдържат никотин или информация за него, а регулират синтезирането на невротрасмитерите Допамин, Серотонин (хормон на щастието) и ГАМА (Гама аминомаслена киселина)в мозъка. Никотинът се явява конкурент на горните за техните клетъчни рецептори, като изпраща лъжливи сигнали до мозъка, че всичко е наред и няма нужда от производство на нови количества невротрансмитери.

С течение на времето нивата на производство на невротрансмитерите драстично намалява и организмът става зависим от приема на никотин, като при недостиг на невротрансмитерите или никотин изпада в абстиненция.

Пластирите от своя страна стимулират и балансират производството на невротрансмитерите, с което се намалява или премахва нуждата от приемане на никотин.

За максимален ефект от лепенките при отказване от пушенето е НЕОБХОДИМА МОТИВАЦИЯ и ясно изразено желание от страна на субекта, в противен случай ефектът се редуцира до временно намаляване броя на изпушените цигари.

Повечето пушачи, по една или друга причина, всъщност НЕ ИСКАТ да се откажат от пушенето и в такива случаи е безсмислено да се прилагат лепенките.

При достатъчна мотивативация в рамките на 1-2 седмици реално човек може да се откаже от цигарите, без да изпитва проблем от това. Освен информация за невротрансмитерите пластирите съдържат и информация за Магнезий, който спомага за успокояване на нервната система и подобряване на съня.

При някои хора е достатъчен 1 комплект, при други 2-3.

Прилагане: По 1 лепенка през 6 часа през деня, като при междинна проявена нужда от пушене се залепва допълнителна лепенка.

Цена:  36 лв за 1 комплект от 15 бр. ( 10 + 5 бонус) пластира.

За поръчка 

Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ или НЕ МОЖЕТЕ да приемате химически вещества

или ПРОСТО НИЩО НЕ ВИ ПОМАГА ,

пластирите с Хармонизираща Енергия  ”H-Energy” са най-добрият избор за Вас.

Пластирите НЕ СЪДЪРЖАТ химически активни вещества!

Лепенките с Хармонизираща Енергия – „h.energy” са ефективно средство за всеки здравословен начин на живот.
При изработката им са приложени най-новите научни постижения на алтернативната информационна медицина.
Подбрани биочестоти ускоряват възстановителните и регенеративни процеси на организма без участието на химически активни вещества.

Опаковките съдържат 15 бр. ( 10 + 5 бонус) хипоалергенни лепенки/пластири.

Пластирите се поставят върху гладка, чиста, суха, неокосмена и без сгъвки част от тялото, например:  ръце, рамене, гръб, крака.

Продуктът не е лекарствено средство, не оказва трансдермално химическо въздействие и е напълно безвреден за вашето здраве.

Протокол за безопасност № 30643/13.08.13 и № 072/09.08.13 на НЦОЗА при МЗ

Без използване на химически активни вещества!

*За максимален ефект от лепенките пийте 35 – 40 мл. вода на ден, пресметнато на килограм телесно тегло. Пример: за 70 кг човек х 35 мл вода = 2450 мл = 2,45 литра вода на ден.

Инструкция за залепване

лепенки хармонизираща енергия

Леко прегънете  лепенката по средата към вас. В горната част

ще се появи малък прорез.

Лепенки хармонизираща енергияХванете единия край на предпазната harmonizing energy patch

хартия и отлепете до половина.

Не докосвайте лепилния слой с пръсти !

Залепете откритата част на лепенката върху harmonizing energy patch кожата, отлепете останалата част от предпазната хартия и притиснете силно лепенката към кожата.

ЗА ДИСТРИБУТОРИ ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ!

Контакти:

тел. 0888 62 58 02      Юлиан Данчев

e-mail: Lepenki@h-nrg.eu

София, ул. Шарл Шампо, бл.18 / до Мол България /

НИЩО ЛИЧНО – САМО КВАНТОВА ФИЗИКА !

Posted on: February 21, 2017admin